Jaarbericht

2016

Karin Schouwenaar, donateur

‘Een tastbaar doel met een schitterend eindresultaat’

‘KNGF Geleidehonden is zo’n tastbaar doel. Ik kan met eigen ogen zien wat jullie met nalatenschappen doen: topgeleidehonden opleiden voor mensen met een beperking. Een schitterend eindresultaat’, zegt Karin Schouwenaar. Daaraan wil ze graag bijdragen via haar testament.

Lees verder

KNGF Geleidehonden in De Nalatenschap

In elke aflevering van de tv-serie De Nalatenschap bij SBS6 is de afwikkeling van een nalatenschap te zien. Daarbij is er aandacht voor het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. In seizoen 2016 vertelden Marianne en Marijke Hamakers waarom zij hun geld nalaten aan de opleiding van geleidehonden. De tweeling heeft een warme band met KNGF Geleidehonden. Ze zijn al jaren donateur en hebben vroeger als puppypleeggezin enkele toekomstige geleidehonden opgevoed.

Bekijk de aflevering


Hardlopen voor KNGF Geleidehonden

In september 2016 renden 48 lopers zich in het zweet voor KNGF Geleidehonden. Zij liepen de Dam tot Damloop, een loop van 16,1 km van Amsterdam naar Zaandam. Deze sportievelingen lieten zich per gelopen kilometer sponsoren door vrienden, familie en bedrijven en steunden hiermee de opleiding van onze honden. In totaal werd er €10.119 opgehaald voor KNGF Geleidehonden en liepen de teamleden gezamenlijk bijna 800 kilometer. Een geweldig resultaat dat bijdraagt aan de opleiding van de honden die een bijzondere carrière tegemoet gaan.
Zelf een actie bedenken en aanmaken? Dat kan heel makkelijk via onze actiepagina.